Wie zijn wij

WIE ZIJN WIJ

Wij geloven in een veilige omgeving waar kinderen voelen dat ze zichzelf mogen zijn en waar wij er voor de kinderen zijn.

We zijn een kleinschalige school waar de docenten en de leerlingen elkaar allemaal kennen. We hebben oprecht aandacht voor jou als leerling en we zijn bereid je altijd te helpen als jij ons nodig hebt. We vinden het belangrijk dat jij jezelf kan ontwikkelen, dus geven we je de ruimte om dit te kunnen doen. Belangrijk voor ons is dat jij je veilig en gewaardeerd voelt. Elke leerling mag zichzelf zijn en wij bieden je de veiligheid die daar bij hoort.

Betrokkenheid

‘Ons kent ons’ is een kreet die veel word gebruikt binnen onze school. Alle personeelsleden kennen alle leerlingen en de leerlingen kennen elkaar. We zijn daardoor heel betrokken met elkaar. We helpen elkaar, steunen elkaar en ondernemen graag samen activiteiten. Hierin vind je ook ons christelijke karakter terug.

Vertrouwen

Door de onderlinge betrokkenheid is er veel vertrouwen in onze leerlingen. Je mag er zijn en we durven je los te laten. We geloven in jou en we luisteren naar je. Samen met docenten en klasgenoten mag je het beste uit jezelf halen.

Geborgenheid

Elke dag komen er ongeveer 200 leerlingen naar onze school. Ze gaan met een goed gevoel naar school en voelen zich thuis. Dit thuis voelen ontstaat met en door onze leerlingen.

CSG

Onze school maakt deel uit van de Christelijke Scholengemeenschap Groningen (CSG). De CSG biedt christelijk voortgezet onderwijs op zes vestigingen in Groningen, Hoogezand en Winsum.

 

CSG Winsum COPYRIGHT MARCEL JURIAN DE JONG

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.